logo grouppowercopng

Çevrim İçi Grupları ve Toplulukları Bulabileceğiniz Arama Motoru: GroupGrower.co

İnternet birçok yönden hayatımızı kolaylaştırıyor ve bizlere çok çeşitli olanaklar sunuyor. İnternet sayesinde bilimsel makale okumaktan oyun oynamaya, evde film izlemekten en sevdiğiniz müziklerle keyifli vakit geçirmeye ve sanal gerçeklik deneyimleri ile farklı ülkeleri ziyaret etmeye kadar birçok aktiviteyi yapabiliyoruz.

İnternette yapacağımız aramalar içinse genellikle Google kullanıyoruz. Google sayesinde internette bulmak istediğimiz her şeye rahatlıkla ulaşabiliyoruz. Ancak bulmak istediğimiz spesifik bir şey ise konu hakkında bilgi sahibi olan kişi ve kurumlardan bilgi edinebilmek için farklı yollar izlenmesi gerekebiliyor. İşte bu noktada da tam olarak bu tür amaçlar için geliştirilen bir arama motoru olan GroupGrower öne çıkıyor.

GroupGrower.co’nun özellikleri:

  • Katılmaya değer yüksek kaliteli ve değerli çevrim içi grupları ve toplulukları bulmanızı sağlar.
  • • Katılacağınız grup veya topluluğa ait içeriğin ön izlemesini sunar; böylece katıldığınızda neyle karşılaşacağınız hakkında önceden fikir edinebilirsiniz.
  • • Gerçekten evde kalmamız gereken şu günlerde kendinize benzer düşüncelere sahip insanlarla iletişime geçilebilir ve birlikte yeni şeyler üretilebilirsiniz.

GroupGrower'ı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Bize ulaşın

hello@teknofikir.com.tr
+90 212 347 19 09

Morbasan Sokak Koza İş Merkezi
B Blok Kat:5 34349 Balmumcu, İstanbul

Teknofikir hakkında merak ettiklerin varsa, brief vermek istiyorum diyorsan veya bende bu ekibin bir parçası olmak istiyorum istersen hemen şimdi bizimle iletişime geçebilirsin. Haydi gel tanışalım!