logo hayat-eve-sigar

Hayat Eve Sığar Uygulaması Google Play Store’da Erken Erişime Açıldı

Koronavirüs salgınına karşı atılacak adımlardan birinin de hastalık takibi amaçlı bir mobil uygulama olacağı geçtiğimiz hafta Sağlık Bakanı tarafından açıklanmıştı.

Hayat Eve Sığar isimli mobil uygulamanın ilk detayları kamuoyuna duyurulmuş, genel özelliklerinden bahsedilmişti. Uygulama kısa süre önce Google Play Store üzerinde erken erişime açıldı.

Erken erişim sürümü olduğu için Play Store aramalarında görülmeyen uygulama, şimdilik "Bu öge ülkenizde kullanılamıyor" uyarısı ile birlikte akıllı telefonlara da indirilemez durumda. Ancak ekran görüntüleri üzerinden uygulamada nelerin sunulacağını daha yakından görebiliyoruz.

iPhone (iOS) kullanıcıları için de muhtemelen çalışmaların eş zamanlı gittiğini düşünürsek, Hayat Eve Sığar uygulamasının yakında işletim sistemi fark etmeksizin herkese sunulacağını söyleyebiliriz.

Hayat Eve Sığar - Google Play Store

Bize ulaşın

hello@teknofikir.com.tr
+90 212 347 19 09

Morbasan Sokak Koza İş Merkezi
B Blok Kat:5 34349 Balmumcu, İstanbul

Teknofikir hakkında merak ettiklerin varsa, brief vermek istiyorum diyorsan veya bende bu ekibin bir parçası olmak istiyorum istersen hemen şimdi bizimle iletişime geçebilirsin. Haydi gel tanışalım!