logo operainstagram

Opera, Masaüstü Tarayıcısına Instagram Entegrasyonu Getirdi.

Dünyanın önde gelen internet tarayıcılarından Opera, masaüstü uygulamasına Instagram entegrasyonunu getirdiğini duyurdu. Kullanıcılar artık platforma doğrudan tarayıcıda bulunan yerleşik uygulamadan erişebilecekler.

Opera 68 sürümü ile birlikte kullanıcılar, artık Instagram hikayelerine, mesajlarına ve akışlarına doğrudan ulaşabilecekler. Şirket, bu yeni güncelleme ile kullanıcılara masaüstü tarayıcılarda mobil tarayıcı deneyimi yaşatmayı hedefliyor.

Kullanıcılar tarayıcının sol bölümünde bulunan kenar çubuğundaki Instagram simgesine tıklayarak, hesaplarına giriş yapabilecekler. Hali hazırda masaüstü internet tarayıcısında yerleşik Facebook ve WhatsApp uygulamalarına sahip olan Opera, yeni Instagram entegrasyonu ile birlikte kullanıcıların telefonları ile bağını iyiden iyiye azaltacak gibi görünüyor.

Opera’nın bu yılın başlarında açıkladığı rakamlara göre dünya çapında toplam 300 milyon kişi Opera Web Tarayıcı kullanıyor. Netmarketshare rakamlarına göre Opera en popüler 7. tarayıcı ve pazar payı %1,46.

Bize ulaşın

hello@teknofikir.com.tr
+90 212 347 19 09

Morbasan Sokak Koza İş Merkezi
B Blok Kat:5 34349 Balmumcu, İstanbul

Teknofikir hakkında merak ettiklerin varsa, brief vermek istiyorum diyorsan veya bende bu ekibin bir parçası olmak istiyorum istersen hemen şimdi bizimle iletişime geçebilirsin. Haydi gel tanışalım!